avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cine raspunde?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cine raspunde?

Buna ziua,
In cazul in care, s-a produs un accident ca urmare a desfasurarii unor lucrari pe carosabil prost semnalizate, intr-un stat UE, ( Franta) cine raspunde in fata instantei, angajatul sau angajatorul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cruavo , utilizator 11:18, 30 Decembrie 2009
Din punct de vedere civil raspunde angajatorul! Daunele trebuie platite de catre compania care avea sarcina sa faca acele lucrari de intretinere!B-)
multumesc domnul grigore, sper sa-mi revina tonusul de sarbatori.
Va doresc un an nou foarte bun,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie cruavo cruavo Buna ziua, Am primit o somatie de la o firma de creditare din spatiul UE, pentru a plati o suma foarte mare in euro, ca urmare a efectelor unui accident de ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident rutier implicat animal salbatic ( cerb) dauna totala Nicoleta Ana Nicoleta Ana Buna ziua! In urma cu cateva zile inaintea zorilor de zi am fost implicat intr-un accident rutier produs prin coleziune impact cu un animal salbatic ( Cerb) ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata apa nova? kyros kyros Buna seara, pot da in judecata Apa Nova ptr producerea unui accident rutier soldat cu victime din cauza unor canale infundate unde balteste apa cand ploua si ... (vezi toată discuția)