avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot da in judecata Apa Nova?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot da in judecata Apa Nova?

Buna seara,
pot da in judecata Apa Nova ptr producerea unui accident rutier soldat cu victime din cauza unor canale infundate unde balteste apa cand ploua si la o zi doua dupa ce ploua desi pe alte portiuni ale drumului nu se intampla acest lucru?..mentionez ca viteza era peste cea legala,iar din cauza apei s-a produs fenomenul de acvaplanare care a dus la o tragedie..
Eu doresc sa aflu daca pot face aceste demersuri ptr ca cei vinovati sa plateasca, si nu cu bani,ptr ca nu doresc lucrul acesta,ci cu inchisoare ptr ca in opinia mea cauza principala a tragediei a fost apa(apa rezultata pe carosabil din cauza nerespectarii/neefectuarii sarcinilor de lucru)
..Sper ca am postat unde trebuie..Multumesc anticipat tuturor celor care vor raspunde !
Cel mai recent răspuns: kyros , utilizator 22:21, 15 Iunie 2011
Daca s-a intamplat o tragedie probabil ca deja se afla deschis la parchet un dosar de cercetare unde dvs. puteti chema pe oricine .Se vor face cercetari , expertiza si se va stabili cauza accidentului. Nu va face nimeni puscarie pentru ca in cauza este vorba de neglijenta, culpa si se vor aplica am,enzi. Daca vreti ca cineva sa plateasca faceti proces civil pentru daune si chemati in judecata persoanele juridice vinovate .Poate fi si Adm. Starzilor, ADP, Primaria , sau cine administra drumul.
Administratia strazilor ptr ca ei sunt principalii vinovati chiar daca indirect..doar dupa ce se va finaliza dosarul voi putea face ceva in sensul acesta?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto soldat cu deces eva_andreea eva_andreea Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine,raspunzandu-mi la niste intrebari a caror raspuns nu-l cunosc.Problema sta in felul urmator:in urma cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu invocare neacordare prioritate de dreapta in intersectie in cruce, unde exista indicator de oprire (stop) radel radel Buna seara, ieri dimineata am avut un accident rutier in urma caruia ambele masini implicate au fost avariate iar pasagerul din dreapta mea s-a lovit la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)