avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conform legii membrii birourilor electorale ale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conform legii membrii birourilor electorale ale secțiilor de ...

Este legal să se oprească norma de hrană pe ziua liberă plătită de la locul de muncă, în ziua următoare datei votării, pe baza adeverinței eliberate în acest sens?
În fluturașul de salariu fiind specificat: ,,Indemnizație concediu de odihnă ev. spec.", în condițiile în care m-am semnat în condică pentru ziua respectivă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
COMANGABRIELA, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am participat la alegerile locale 2020 si angajatorul ... Florinb23 Florinb23 Buna ziua. Am participat la alegerile locale 2020 si angajatorul imi refuza adeverinta conform careia pot beneficia de o zi de odihna platita. Este legal ? Ce ... (vezi toată discuția)
Zi libera membru sectie votare Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Zi libera membru sectie votare Buna ziua, Se acorda zi libera platita pentru un salariat care este membru la o sectie de vot? Multumesc. (vezi toată discuția)
Concediu de odihna popa ofelia popa ofelia am fost in concediu de odihna 8zile din luna august, iar acum mi se retine bani din salariu pentru cele 8 zile de concediu. Este corect acest lucru? (vezi toată discuția)