avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Comunicare cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Comunicare cerere

Comunicare acte judecată cerere

Am chemat pe data de 4 Ianuarie o comisie locala de fond funciar pentru Ca nu voia sa îmi propună un teren pentru a pune o sentința in executare de reconstituire .
Am cerut daune și uite cum misca
Astăzi pe data de 8 am primit prin posta un răspuns făcut de comisie pe 6 01 și spun ca îmi caută .adica ca se rezolva după ce am băgat plângerea
Se poate ca instanța sa le fii comunicat cererea prin fax posta electronica la primărie ca sa mi răspundă ei in doua zile de când am înregistrat o?

Va mulțumesc !
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
Bytusi211, utilizator

Alte discuții în legătură

Reconstituire MihaiBucur MihaiBucur Buna seara! In cazul in care Comisia Locala de aplicare a Legii 18/1991 respinge cererea petentului, pentru reconstituirea dreptului de proprietate este nevoie ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre judecãtoreascã care sã tinã loc de titlu de proprietate mike72_mail mike72_mail [b]Poate Instanţa de judecată să pronunţe o hotărâre(sentinţă civilă) care să ţină loc de titlu de proprietate privind o suprafaţă de ... (vezi toată discuția)