avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In 2014 bunicul meu a încheiat un contract cu clauza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In 2014 bunicul meu a încheiat un contract cu clauza uzufruct ...

In 2014 bunicul meu a încheiat un contract de intretinere
cu clauza uzufruct viager,
pe care se pare ca l-ar fi anulat în 2017 la cerințele mătușii mele. Acum bunicul este decedat, dar în continuare eu configurez ca plătitor de impozit pe imobilul respectiv. De ce încă mai apar ca trebuie sa plătesc impozit pe imobilul respectiv, deși nu mai configurez nicăieri în acte....?? Cum as putea rezolva aceasta problema?

Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
Gianina L, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract intretinere tsmsimona1982 tsmsimona1982 In anul 2004, sotul meu a incheiat cu bunica sa un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager (atat tatal sotului meu cat si matusa lui erau decedati ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager stefania-andreea stefania-andreea In decembrie 2010 matusa mea mi-a facut contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager.As dori sa stiu daca ea ar putea in vreun fel sa \"atace\" ... (vezi toată discuția)
Evacuare art.1033 ș.u cotoilauraligia cotoilauraligia Bună seara! Va rog frumos să mă sfătuiți cum pot proceda în următorul caz; în 2009 între mama și bunica maternă a fost încheiat un contract de ... (vezi toată discuția)