avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Contract intretinere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Contract intretinere

In anul 2004, sotul meu a incheiat cu bunica sa un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager (atat tatal sotului meu cat si matusa lui erau decedati la data incheierii contractului) . Acest contract a fost intabulat in CF si sotul meu a fost cel care a platit impozitele pe numele sau din acel moment.
In anul 2007 , bunica sotului meu a decedat.

Care sunt demersurile ce trebuie facute dupa decesul bunicii, deoarece acum dorim sa facem un contract in care sa punem ca ipoteca acest imobil.
Dacă beneficiarul creditorului obligației de întreținere a decedat cu certificatul d deces in copie legalizata si cu o taxa plătită la OCPI se radiaza obligația de întreținere si uzufructul viager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipotecă uzufruct viager Nico Melavi Nico Melavi Bună ziua. Ce demersuri trebuiesc făcute și/sau ce acte trebuiesc depuse la OCPI in vederea radierii ipotecii reprezentând uzufructul viager, în ... (vezi toată discuția)
Contractul de intretinere lnxcatalinu lnxcatalinu Buna ziua Problema este in felul urmator: Am facut un contract de intretine cu tatal meu in urma cu trei ani din cauza ca acesta era bolnav ca dupa un an de ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pentru contract de intretinere alexteo alexteo Am incheiat cu mama mea un contract de intretinere cu drept de uzufruct viager si doresc sa stiu daca exista vreo posibilitate de a aplica pentru un credit de ... (vezi toată discuția)