avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... c.c.m. nesolutionat!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

c.c.m. nesolutionat!!!!

buna!
In ccm este stipulat ca dupa nunta ai dreptul la 5 zile lucratoare libere,dar platite.
In cazul in care nu se tine cont deacest lucru, ce pot sa fac pentru a beneficia de aceste zile?

Iuliana

Alte discuții în legătură

Contract colectiv mcncorina mcncorina la decesul unei rude de gradul II salariatul are dreptul la vreo zi libera??? tinand cont ca acest lucru este stipulat in contractul colectiv de munca ,dar ... (vezi toată discuția)
Zile libere casatorie Mara1267 Mara1267 Buna ziua. am nevoie de ajutor in urmatoarea situatie. In 2014 a avut loc - casatoria civila, insa din cauza ca colegii nostri de munca erau plecati in ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal saracristiana saracristiana Buna ziua ! As dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de 5 zile de concediu paternal dupa nasterea fetitei. Mentionez ca lucrez la o firma privata. Eu ... (vezi toată discuția)