avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sesizare la primarie= acuzat de calomnie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sesizare la primarie= acuzat de calomnie

Am făcut pe situl primăriei o sesizare in legătură cu faptul ca unele mașini abandonate au ocupat un loc de parcare in mod abuziv pe un teren care de fapt e spatiu verde. Politia a venit si a constatat ca o mașină din cele 3 era fara ITP si a atenționat proprietarul sa își facă ITP ul in termen de 15 zile sau sa o dea la casat (cred ca a primit si o amenda, nu stiu exact). Eu de fapt nu aveam nimic cu mașină lui ci cu faptul ca ocupa un loc de parcare pt o mașină cu care nu mai circula.
Persoana respectiva s-a interesat la primărie sau la politie si a aflat numele meu (lucru inadmisibil , data fiind confidențialitatea datelor ) si după care mi_a dat telefon insultandu_ma si afirmând ca a facut plângere la judecătorie sau la poliție pentru CALOMNIE. I_am răspuns ca nu stiu despre ce vorbeste
Va rog sa îmi spuneți daca ceea ce am făcut eu se încadrează la calomnie (nici macar nu am pomenit numele proprietarului mașinii abandonate ).
De unde pot afla daca intradevar a depus plângere sau doar a fost o intimidare.
Ce trebuie eu sa fac ?N-aș fi crezut ca de la o primărie se pot afla coordonatele unei sesizări.
Va mulțumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
Josephine2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: Josephine2016 , utilizator 19:00, 9 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nicio calomnie, lasati-l sa latre ca nu conteaza daca a depus sau nu. Daca a depus, va vina acasa citatie.
din pacate, nu puteti afla cine i-a zis.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Va mulțumesc foarte mult pentru răspuns si promptitudine !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu aproximativ 3 luni mi-a fost ridicat autoturismul ... Maciupiciu Maciupiciu Buna ziua. In urma cu aproximativ 3 luni mi-a fost ridicat autoturismul parcat corespunzator, de catre politia locala pe motiv ca ar fi autoturism fara ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva loc de parcare inchiriat de la primarie olimpiastanca olimpiastanca Am un loc de parcare ptr.care platesc taxa anuala la primarie si de 2 saptamani a fost ocupat abuziv de un autoturism cu nr.de Bulgaria. Am facut demersuri la ... (vezi toată discuția)