avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri ...

Sunt din Galați. Dl..Marcel Boloș a afirmat că aceste carduri de masă caldă ptr.bătrani ,vor fi alimentate in prima săptămana din dec.2020 . Suntem în 10 ian.2021 și pe card sunt 0 lei . De la asistența socială Gl. mi s-a răspuns foarte urat,citez : ,,cand vor fi bani ,vi se vor da . Credeți că veți primi mult timp ?" Nu știu cui mă pot adresa pentru a mă lămuri în acest sens . Cine virează acești bani ?

Alte discuții în legătură

Proprire de salariu ank2010 ank2010 buna seara va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema.daca am un credit de nevoi personale si 2 carduri la banca X nu am mai achitat de vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit salarial memesab19 memesab19 Am primit informare atat de la banca cat si de societatea unde lucrez ca s-a infiintat poprire asupra venitului net lunar. Intrebarea mea este foarte simpla : ... (vezi toată discuția)
Executarea silita roxicutza86 roxicutza86 spuneti mi,va rog,se poate face executare silita mostenitorilor<inca nu s a facut succesiunea> pentru un card de credit in care se precizeaza faptul ca ... (vezi toată discuția)