avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara ! Am împlinit vârsta de 25 ani,urmez o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara ! Am împlinit vârsta de 25 ani,urmez o școală ...

Bună seara !
Am împlinit vârsta de 25 ani,urmez o școală postliceală pe care o voi termina în luna februarie și primesc pensie alimentară. Cunosc faptul,că pot beneficia de această pensie alimentară,dacă îmi continui cursurile,dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 ani. Eu termin școala luna viitoare,ce trebuie să fac pentru a întrerupe pensia alimentară? Sau,pot să o mai primesc și să nu notific pe nimeni până aproape de luna octombrie,când împlinesc 26 ani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:59, 11 Ianuarie 2021
il puteti notifica pe debitor. Daca nu faceti asta si afla, va poate cere banii inapoi ca plata nedatorata.
Cum îl pot anunța?
Oricum, posta, sms etc
Pensia alimentară mi-o trimite pentru că are poprire direct pe pensia lui,nu de bunăvoie. Nu trebuie făcut ceva către Casa de Pensii pentru a se sista poprirea pensiei mele din pensia lui?
trimiteti o adresa si la casa de pensii, ca renuntati la pensie.
poprirea e dispusa de executor sau de instanta ?
trimiteti si la executor cerere sa ridice poprirea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara eduard08 eduard08 buna ziua sotul meu are o fata care acum are 20 de ani .i-am platit pensie alimentara pana a terminat liceul .nu s-a dus la facultate dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Mai primesc pensie alimentara? de unde? ionescu222 ionescu222 buna seara!! ma numesc ana am 19 ani si tocmai am terminat clasa axIIa. parintii mei sunt divortati de 10 ani, de atunci eu fiind incredintata tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Drepturile familiei sau probleme juridice de familie iloveny iloveny Fiica mea are 22 de ani si termina in aceasta vara facultatea. Vrea sa urmeze un program de master care este destul de costisitor. As dori sa stiu, pana ... (vezi toată discuția)