avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Fiica mea va împlini 18 ani anul acesta. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Fiica mea va împlini 18 ani anul acesta. Este într ...

Bună seara. Fiica mea va împlini 18 ani anul acesta. Este într o relație cu o alta fata de 16 ani. Tatăl acelei fete a spus că nu este de acord cu aceasta relație si așteaptă ca fiica mea să împlinească 18 ani ca să o poată acuza de corupere de minori. Întrebărea mea este : Ce urmare poate avea o astfel de acuzație asupra fiicei mele?
Nicio urmare, nu sunt indeplinite conditiile de tipicitatea ale infractiunii de corupere sexuala a minorilor(art. 221 c.p.), daca la asta va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa'mi explice cineva o lege intr'un anumit context Mihaita1937 Mihaita1937 Este vorba despre legea coruperii de minori. Nu am inteles prea multe din ea deoarece pe diferite site-uri gasesc explicatii diferite si ma gandesc ca aici ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori std std Buna ziua! Se poate ca tatal unei fete de 15 ani sa ii acuze prietenul de 20 ani de corupere de minori?? tatal nestiind de relatiile sexuale intre cei ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? armandonfs armandonfs Sunt confuz si as dori niste raspunsuri, am 21 de ani iar prietena mea 17 proaspat impliniti,intretinusem relati sexuale iar parinti ei nu sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)