Nu pot face Apel. Tribunalul Bucuresti nu mi-a comunicat hotararea judecatoreasca din 19 octombrie 2020, intr-un dosar civil legea 10/2001 legea nr.165/2013 - contestaţie. Ceilalti patru reclamanti si CNCI au facut apeluri din luna noiembrie 2020, iar eu care locuiesc in Canada nici pana in ziua de azi nu am primit hotararea judecatoreasca. Pe 3 ianuarie 2021 am trimis un e-mail si apoi o scrisoare cu DHL Tribunalului Bucuresti, prin care am cerut la sectia V civila sa-mi trimita hotararea in format electronic sau prin posta. Nu am primit nici un raspuns din partea lor. Ce pot face mai departe?
În mod normal.ar fi trebuit să aveti un av care să vă reprezinte si la care să aveti domiciliul ales pt comunicare acte de procedură sau să va fi ales un domiciliu pe teritoriul României la prieteni,rude etc.Trimiteti un memoriu la biroul relații publice a T Buc găsiți adresa pe mail,memoriu adresat reședinței tribunalului (găsiți numele net,/portalul instanțelor,memoriu în care explicați situatia si cereți comunicarea sentinței către dvs.