avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am CIM la doua firme (unul norma intreaga, altul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am CIM la doua firme (unul norma intreaga, altul partial) ...

Daca am CIM la doua firme (unul norma intreaga, altul partial) si primesc praviz de concediere de la societatea comerciala cu norma intreaga pentu a benefecia de somaj trebuie incetez contractul la cealalta firma? Daca am preaviz de concediere si de la soceitatea cu timp partial trebuie sa inceteze la aceeasi data pt a primi indemnizat ia de somaj?

Alte discuții în legătură

Somaj B_Larisa B_Larisa Buna ziua! Am primit decizia pentru somaj, in care scrie \\"Avand in vedere restrangerea activitatii firmei. In baza art. 65 alin 1 din Codul Muncii; in ... (vezi toată discuția)
Preaviz garvida garvida buna ziua!Aztazi am primit un comunicat de la locul de munca ca se inceteaza cim fiindca societatea a intrat in procedura de faliment!de asemenea ma ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj ella86 ella86 Am urmatoarea situatie: angajat part-time(4ore/zi) cu functia de baza la alta societate.In cazul in care acesta isi da demisia de la societatea unde are ... (vezi toată discuția)