avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M-a chemat angajatorul sa semnez notificarea de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M-a chemat angajatorul sa semnez notificarea de preaviz. Am ...

M-a chemat angajatorul sa semnez notificarea de preaviz. Am cerut inca o zi, si a pus presiune pe mine ca sa merg sa o semnez.
Mi-a spus ca pozitia pe care sunt se desface si ca e totul legal ce fac ei. Si ca si daca nu semnez notificarea de preaviz, ea urmeaza sa fie trimisa in posta si se incep demersurile pentru terminarea contractului.

Intrebarea mea este: Ce alta varianta mai am, in cazul in care se desfinteaza pozitia pe care sunt, alta decat sa semnez notificarea de preaviz?

Multumesc mult
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 11 Ianuarie 2021
Nu prea aveti alta varianta.... doar sa contestati decizia de incetare a c.i.m., daca considerati ca concedierea dvs este nelegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anuntare preaviz vicar vicar Buna seara problema mea este urmatoarea: lucrez intr-un notariat unde suntem angajati 3 oameni. In cursul zilei de azi d-na ma anuntat ca de luni intru in ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui angajat cand este dat afara fara motiv. ce trebuie sa fac alexandra1002 alexandra1002 Buna ziua! Am si eu o intrebare legat de o concediere . Incep prin a povesti cu inceputul sotul meu a lucrat la un restaurant cu functia \"pizzar\" anul ... (vezi toată discuția)
Preaviz fortat sau mutare pe alt post tibf tibf Buna ziua ,de la o simpla intrebare telefonica care ar fi procedura de demisie fara a afecta compania si chiar pe mine , in conditia in care intentionez sa ... (vezi toată discuția)