avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la ...
Discuție deschisă în Executare silită

daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la intrebarea cum ...

daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la intrebarea cum recuperez o suma consemnata la biroul lui,care sunt pasii urmatori?
Cel mai recent răspuns: diva cher , utilizator 14:17, 23 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insistați la executor sau mergeți la avocat.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
mergeti la executor, lasati o cerere scrisa si rugati l sa va dea un numar de inregistrare. daca nu va raspunde, puteti face plangere impotriva lui la camera.

Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
~ Conținut șters la cerere ~
intr adevar, plangerea se depune la judecatorie, insa daca mergeti la cej e posibil sa rezolvati mai repede, sunt mai prompti decat instantele.

Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Multumesc din suflet pentru raspunsuri dar,termenul de prescriere era 8 dec.2020.Sa cred ce mi-a raspuns la telefon ca:,,stati linistita,doamna, suma nu dispare din cont ,cel putin nu anul asta(2020)''.Se aplica cumva in acest caz,prelungirea HG de 254 de zile?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Sulta platita prin executor 19051972 19051972 am avut un proces cu fratii mei ptr iesire din indiviziune si mi-a fost atribuit intregul imobil mie nefiind posibila lotizarea,am fost nevoit sa le fac ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)