avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit o casa de 50 mp si terenul de sub casa de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit o casa de 50 mp si terenul de sub casa de 100 mp. ...

Am mostenit o casa de 50 mp si terenul de sub casa de 100 mp. Casa cu terenul au fost cumparate de la primarie. Suprafata unde este situata casa are 500 mp, 100 mp este casa si terenul mostenite de mine iar 400 mp sunt ai primariei.
Casa si terenul nu sunt intabulate, iar intrega suprafata de 500 mp nu este intabulata si nu are numar cadastral atribuit.

Cum pot sa imi intabulez casa si terenul de sub casa in aceasta situatie ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ordinul prefectului pt. curte si gradina anipopa anipopa Buna ziua.In anul 1977 parintii mei au cumparat o casa.Conform unei Legi din acea perioada, terenul aferent casei si gradina intrau automat in proprietatea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Intabuare in situatie de indiviziune AUREL.1945 AUREL.1945 Am sa descriu cat de simplu o disputa intre doi proprietari al aceluias imobil, fiecare cu apartamentul sau si teren total de 1843 mp, in CF-ul colectiv si ... (vezi toată discuția)