avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, as dori sa va rog a ma lamuri în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, as dori sa va rog a ma lamuri în legătură cu pensionarea ...

Bună ziua, as dori sa va rog a ma lamuri în legătură cu pensionarea ,dacă am o vechime de 13 ani și 11 luni la categoria a 2-a,,sunt nascuta în 1960,11 ianuarie ,mai trebuie sa plătesc acel an și o luna sau întra de la grupa?Va mulțumesc și cred ca în august am dreptul de a pune dosaru,nu?,mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:37, 15 Ianuarie 2021
Nu.
Nu sunt lămurit, nu la ce?
Nu trebuie sa mai plătesc anul,sau nu am dreptul de pensionare .și dacă pot deja sa depun dosarul, cu ce luna,,?,multumesc
Carp Mircea a scris:

Nu.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
13 ani de grupa II de munca mai aduc un stagiu aferent de 3 ani si 3 luni.(3 luni/an)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare ika ika Barbat nascut in 25.10.1954,vechime 41,2 ani , din care 13,4 luni grupa a2a in procent 100%, plus 1,4 ani stagiu militar,In aceste conditii cind ma pot ... (vezi toată discuția)
Pensionare Apostoaemihai Apostoaemihai Sant nascut la 01.11.1955 am o vechime in munca de 37 ani din care 10 ani 10 luni si 28 zile in gr.I de munca in procent de 100%mentionat in cartea de ... (vezi toată discuția)
Ref grupa 2 de munca Lucian1234567 Lucian1234567 Bună ziua, Va rog sa-mi spuneti daca in prezent se calculeaza reducerea suplimentara a vârstei de pensionare anticipată parțială aferenta vechimii de 5 ... (vezi toată discuția)