avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Un grup de facebook a fost amenințat cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Un grup de facebook a fost amenințat cu un proces ...

Bună ziua! Un grup de facebook a fost amenințat cu un proces din cauza unui scandal ivit. Grupul este foarte mare, vorbim de mii de persoane și este de pamflet. Eu pot fi dată în judecată deși nu am avut nici o legătură în acest scandal? Menționez că mi-am dat cu părerea pe alocuri și am avut un limbaj ok și decent. Este prima oară când aud de un asemenea demers și sunt curioasă dacă poți fi dat în judecată pentru orice lucru mărunt spus. Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 14 Ianuarie 2021
Din cate stiu eu, poti fi dat in judecata si pt ce spui pe facebook... Si mi se pare si normal. Mai multa atentie de-acum incolo !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti fi data in judecata, probele sunt acolo. Depinde ce ati spus, in ce context, cat poate priba persoana va a fost afectata.
O amenintare cu datul in judecata nu ajunge neaparat la judecata si chiar daca va da, nu inseamna ca o sa si castige, ramane de vazut .
Ce trebuie sa aveti in vedere, e ce scrieti pe rețelele sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza bicicleta Costica33 Costica33 Am facut un website pentru blocul in care locuiesc. Acolo publicam tot felul de stiri despre viata la bloc. Un vecin, contrar deciziilor proprietarilor si-a ... (vezi toată discuția)
Mã sunã un barbat necunoscut de câteva luni, mã disperã alle23 alle23 Bună ziua, Am 16 ani, sunt fată şi de câteva luni bune mă sună un bărbat de vreo 20-25 de ani( după voce) care nu ştiu cine e şi care doreşte ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)