avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poza bicicleta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poza bicicleta

Am facut un website pentru blocul in care locuiesc. Acolo publicam tot felul de stiri despre viata la bloc. Un vecin, contrar deciziilor proprietarilor si-a depozitat bicicleta pe holul proprietate comuna. I-am facut o poza bicicletei si am dedicat o melodie vecinului care isi lasa bicicleta pe ho fara alte comentariil. Fara sa ii spun numele pentru ca nici nu stiu cine e ala.
Acum, acest personaj ma ameninta ca ma da in judecata. Are vreun temei legal?
Banuiesc ca nu insa intreb totusi. Solicita sa sterg poza bicicletei, e foarte sensibil la imaginea lui dar mai putin sensibil, deloc, la traiul in civilizatie.
Va rog sa imi dati un sfat.
Va multumesc.

Costi
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 19:45, 20 August 2009
Nu ar avea sanse de castig, adica o poza facuta unei biciclete...daca ati fi publicat datele lui de identificare, cert o asemena cerere era intemeiata. Da, de acum incolo, ati putea, pentru mai multa certitudine, sa scrieti la finalul oricarui material , ca a fost un pamflet si ca trebuie sa fie tratat ca atare, asa cum e si la tv.
Da, multumesc frumos.
A dat boala amenintarilor in romani.Nici o poza la nesimtirea lui nu mai poti face ca una doua vorbeste de tribunal. Si vad ca treaba asta e generala. Eu nu cred ca are habar ce inseamna un proces in Romania.
Stati linistit ...puteti sa ii pozati si masina si sa o postati pe site cu conditia sa ii stergeti numarul de inmatriculare!B-)
:DRomanii sunt inventivi! Ghidati-va si dvs dupa revistele de scandal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosirea spatiului comun anacami2 anacami2 buna ziua.locuiesc intr-un bloc turn.in bloc avem copii mici ,scolari,salariati.deci carucioare, triciclete,biciclete mici si mari.toate se lasa la parter sub ... (vezi toată discuția)
Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)
Parcarea bicicletelor in scara blocului vzsolt vzsolt Buna ziua! Dupa o discutie apriga cu un vecin, m-am gindit sa intreb: Am dreptul sa imi tin bicicleta in scara blocului? :-/ Mentionez ca nu impiedica ... (vezi toată discuția)