avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Optiuni de pensionare pt femeie 61 ani si 14.1 lucrate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Optiuni de pensionare pt femeie 61 ani si 14.1 lucrate

Ce optiuni de pensionare, are o femeie in varsta de 61 ani, care are 14 ani si 1 luna lucrate-cotizate?
Daca plateste perioada lipsa din minimul de 15 ani cotizatie, poate sa primeasca pensie anticipata?
Pentru cea de varsta, trebuie sa astepte cam 2 ani, din ce am regasit prin articole?
Cu ce ar influenta pensia de varsta, existenta unei pensi anticipate pe durata a 2 ani?
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
zackyty11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:54, 12 Ianuarie 2021
Asigurati-va ca indepliniti conditia de stagiu minim de cotizare de 15 ani, apoi vegti beneficia doar de pensie de limita de varsta(varsta o gasiti in anexa 5).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta limita pentru pensionare marin1981 marin1981 Am 51 de ani impliniti.Am o vechime in munca de 30 de ani , din care 10 ani sunt la gr II.Imi puteti spune , va rog, care este varsta limita la care pot iesi ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)