avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare inventar magazin Este legal daca in magazinul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare inventar magazin Este legal daca in magazinul unde lucrez ...

Semnare inventar magazin
Este legal daca in magazinul unde lucrez doar eu, si am facut inventar cu inca 2 colegi, sa semnez foile de inventar si pt ce au inventariat ei?Eu am spus sa isi semneze fiecare foile cu ce a inventariat, dar contabila a spus ca trebuie sa semnez toate foile si apoi sa semnez ca preiau gestiunea.Daca nu au numarat bine, nu cred ca e corect sa semnez eu....cum este legea?Daca ma obliga sa le semnez, pana la urmatorul inventar,,ei(patronii) mai pot modifica stocul fara voia mea,,fara dovezi de genul receptii, avize?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 13 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Listele de inventariere se semnează pe fiecare filă de către membrii comisiei de inventariere şi de către gestionar.

În cazul gestiunilor colective (cu mai mulţi gestionari), listele de inventariere se semnează de către toţi gestionarii, iar în cazul predării-primirii gestiunii, acestea se semnează atât de către gestionarul predător, cât şi de către cel primitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventarul de mana sau pe calculator? frezii frezii Exista stipulat in vreo lege ca inventarul trebuie scris de mana?Eu am evidenta pe calculator si am scos la imprimanta inventarul,e mult mai usor si arata mai ... (vezi toată discuția)
Gestiune in perioada cim perioada determinata diadora_74 diadora_74 Intr-un CIM pe perioada determinata este obligat angajatul sa preia gestiunea?! Daca refuza sa-si dea acordul, care pot fi consecintele? Poate fi obligat? (vezi toată discuția)
Inventar institutie Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)