avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... precizari privind oug nr.34/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

precizari privind oug nr.34/2009

buna ziua! As dori sa imi precizati daca la data de 01.01.2010 incetează aplicabilitatea OUG nr.34/2009.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 14:53, 30 Decembrie 2009
deocamdata nu am gasit nici o precizare expresa privind abrogarea acestei OUG. Probabil in 2010 se va emite un alt act normativ care va abroga aceasta oug
OUG 34 in integralitatea ei nu-si inceteaza aplicabilitatea. Isi inceteaza insa, in mod cert aplicabilitatea acele prevederi referitoare strict la cote sau alte cifre si prevederi aplicabile in mod explicit anului 2009 , dupa cum raman in vigoare acele prevederi care sunt create fara intentia unei aplicari limitativ determinate pentru 2009.
Si eu sunt de parere ca, aproape sigur, aceasta ordonanta va fi cel putin modificata si completata prin alte acte normative, daca nu va fi abrogata integral in mod explicit prin alt act normativ.
Eu nu cred ca impozitul forfetar o sa fie anulat , la ce foame de bani are fiscul , asa ca art.18 din Codul Fiscal o sa ramana valabil .

Cel mai probabil o sa se aduca precizari in legatura cu cheltuielile cu autoturismele .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar nicu 2009 nicu 2009 Cine stie precis,se plateste forfetar daca nu ai activitate dar nu ai suspendat firma ? (vezi toată discuția)
Ordonanta 34/2009 bugetar bugetar La multi ani! toata consideratia pentru raspunsurile dvs.! credeti ca se pot face angajari acum in 2010, mai avem restrictii ? mai este valabil art.22 din ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog foarte mult sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a schimba codurile CAEN ale firmei consemnate in actul constitutiv? Vreau sa renunt la codurile CAEN ... (vezi toată discuția)