avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta 34/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta 34/2009

La multi ani!
toata consideratia pentru raspunsurile dvs.!
credeti ca se pot face angajari acum in 2010, mai avem restrictii ? mai este valabil art.22 din ordonanta 34/2009? va rog, astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 14:20, 8 Ianuarie 2010
Aceasta ordonanta a suspendat ocuparea posturilor prin concurs pana la data de 31.12.2009 . Practic acum s-ar putea face angajari , pana se va publica o alta ordonanta care sa blocheze posturile si in 2010 ( ?!)
nu stiu daca o fi asa.....B-)....pentru ca orice act normativ se aproga printr-un alt act ....exact cum a fost cand a aparut ordonanta 34/2009 a abrogat articole din ordonanta 223.... referitoare la rectrictii privind ocuparea prin concurs a posturilor vacante....
Oricum Ordonanta 34/2009 suspenda ocuparea posturilor prin concurs pana la 31.12.2009 , ea trebuie aplicata asa cum este . De la 01.01.2010 se aplica prevederile Legii 330/2009 si Codul muncii .
Va rog din suflet sa-mi spuneti ce articol prevede aplicarea ordonantei 34/2009 DOAR pana la 31.12.2009....
Legea 330/2009 nu prevede aprogarea aceastei ordonante....nici macar a #-oart. 22 din acesta ordonanta.#-o#-o
Legea 330/2009 art.7 alin 1 prevede ca orice post se ocupa prin concurs .
Art.48 - la data intrarii in vigoare a prezentei legi se aproga : punctul 43. "Orice alte dispozitii contrare prezentei legi "

Va rog sa ma contraziceti daca interpretez gresit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare contractual pana la organizarea concursului buia buia Buna ziua, am o nelamurire legata de angajarea unei persoane ca sofer, transport scolar fara examen - pe moment. Fostul sofer a decedat acum 2 zile; tinand ... (vezi toată discuția)
Posturi blocate 2010? gixee gixee stiti cumva daca posturile in sistemul bugetar sunt blocate si in 2010? din cate stiu erau blocate pana la sfarsitul anului 2009. lucrez intr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Angajari 2011 secretaruat secretaruat In 2011 se pot face angajari in sistemul bugetar (vezi toată discuția)