avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pentru buletinul de 18 ani , mai am nevoie de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pentru buletinul de 18 ani , mai am nevoie de însoțirea părinților ?

Am nevoie de ajutor
Îmi puteți spune dacă la împlinirea celor 18 ani , când mă duc sa îmi schimb buletinul de 14 ani , mai am nevoie de însoțirea părinților ? Deoarece eu domiciliul doresc sa îl fac in alta parte iar părinții nu vor sa îmi treacă domiciliul la ei
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Ioniiiiiiiiiii, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex_element , utilizator 12:55, 13 Ianuarie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
In acest caz, aveti nevoie de insotierea persoanei unde doriti sa va faceti domiciliul sau de contractul de inchiriere cu acea persoana.
Adica persoana acolo unde doriti sa va faceti domiciliul, proprietarul trebuie fie sa mearga personal sa dea declaratie ca va ia in spatiu, fie sa prezentati contractul de inchiriere cu acesta.
Partial adevarat: pentru emiterea cartiinde identitate este nevoie de prezenta proprietarului, alaturi de contractul imobilului, in original si copie.
Serviciul de evidenta populatiei nu accepta contracte de inchiriere.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua.
In acest caz, aveti nevoie de insotierea persoanei unde doriti sa va faceti domiciliul sau de contractul de inchiriere cu acea persoana.
Adica persoana acolo unde doriti sa va faceti domiciliul, proprietarul trebuie fie sa mearga personal sa dea declaratie ca va ia in spatiu, fie sa prezentati contractul de inchiriere cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reanoirea buletinului sSpyrotek sSpyrotek Buna seara! Deci as vrea sa ma duc maine la politie sa imi refac buletinul fiindca am facut 18 ani! :D As pregatit urmatoarele acte: certificat ... (vezi toată discuția)
Facerea unui nou buletin ,acte Emma Ela Emma Ela Buna ziua!MI-am pierdut buletinul si as vea sa imi fac unul nou.Unde trebuie sa merge prima data si ce acte sunt necesare. 1.Ce document este documentul cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare - carte de identitate la 14 ani Oana911 Oana911 Buna ziua.am o intrebare.va rog sa_mi raspundeti daca se poate.. in urma cu 23 de ani fam. mea a primit o locuinta de la primarie cu chirie. Pe contract ca si ... (vezi toată discuția)