avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... declaratia pentru pensii inainte de aprilie 2001 buna ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

declaratia pentru pensii inainte de aprilie 2001 buna ziua, cine ...

declaratia pentru pensii inainte de aprilie 2001
buna ziua, cine ma poate ajuta cu informatia privind completarea declaratiei de pensii pentru anii 2008 si 2009
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 21 Ianuarie 2021
Detaliati problema dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
am fost la casa de pensii si am descoperit ca pentru anul 2008 lunile martie-iulie, 2009 februarie - octombrie nu am depuse declaratiile a1 si a2, mi-au dat pe stik un program dar nu stiu cum pot lucra in el
Incercati sa gasiti pe cineva care stie sa lucreze cu acel program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod procedura civila ContSters87904 ContSters87904 Eu am un cod de pr civ din 2001, eu abia de cateva luni lucrez in domeniu juridic, puteti sa imi spuneti daca sunt modificari pe acest cod de ... (vezi toată discuția)
Declaratie cas febr 2010 P.Daniela P.Daniela Buna ziua! Ce stiti de declaratia de CAS a lunii februarie? Se pare ca a suferit schimbari, dar apare numai anuntul acesta pe site-ul Casei de Pensii, nu si ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata din 2007 alissaa alissaa Buna ziua, Aveti cumva informatii referitoare la conditiile de pensionare anticipata dupa aderarea la UE? Mama mea ar putea sa se pensioneze anticipat, dar ... (vezi toată discuția)