avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe apartament cu sediu de firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe apartament cu sediu de firma

Am deschis in apartamentul sotului cu care am facut un contract decomodat un cabinet individual de psihologie cu sediul profesional si punctul de lucru in apartament. Nu decontez cheltuielile apartamentului pe cabinet. Cum voi plati impozitul pe apartament? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Impozitare sediu cabinet individual de psihologie FPG FPG Buna seara! Am un cabinet individual de psihologie, cu sediul profesional si punctul de lucru, la aceeasi adresa, prin contract de comodat (apartamentul ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere. probleme cu banca la contractul de subinchiriere. ionutd ionutd buna ziua, am niste probleme cu privire la infiintarea unei microintreprinderi. acum 6 luni am vandut vechiul apartament, am facut credit ipotecar la banca si ... (vezi toată discuția)