avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA

Buna ziua.
Am radiat un PFA de la registrul comertului, deschis din 2015.
Ce declaratii trebuie sa depun la ANAF?
Am niste sume de bani de recuperat de la ei din 2016, 2017, 2018, cum as putea sa vad exact ce sume si cum fac sa le recuperez?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Andreiulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 13 Ianuarie 2021
Veti depune declaratia unica pentru finalizarea radierii pfa si de la finante. Mergeti mai intai urgent la ei la inspectorul de care apartineti si solicitati clar o lista cu valoare de recuperat. Cu acesti bani puteti conpensa prin depunerea unei solicitari in scris, ceva datorii neplatite pe care le aveti la finante sau sa vi le restituie. Cereti niformatii la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa radiat Silvasanu Silvasanu Buna ziua, Am radiat PFA-ul in data de 25.11.2015. Imi puteti spune,va rog,ce declaratii mai trebuie sa depun la ANAF anul acesta? (profesie ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau radiere pfa norma de venit alex16css alex16css Buna ziua. Urmeaza sa plec din tara pe o perioada nedeterminata si doresc sa inchid sau sa suspend PFA. Exista o perioada maxima pe care PFA se poate ... (vezi toată discuția)