avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, doresc sa-mi infiintez o firma pentru a ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, doresc sa-mi infiintez o firma pentru a cere finantare ...

Buna ziua, doresc sa-mi infiintez o firma pentru a cere finantare prin programul start-up nation, momentan sunt in concediu crestere copil iar la finalul concediului ma voi intoarce la munca. Este legal?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Obtinere finantare start-up nation in timpul concediului de crestere a copilului andrei_sfnt andrei_sfnt Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copil, pana in decembrie 2017. Puteti va rog sa imi spuneti daca pot sa solicit sau sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu asociat si angajat unic in cic stock stock Buna ziua! Pe data de 8 septembrie fiul meu implineste 2 ani, pana atunci ma aflu in concediu de crestere copil, inainte de intrarea in CIC fiind angajata. In ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)