avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Obtinere finantare Start-Up Nation in timpul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Obtinere finantare Start-Up Nation in timpul concediului de crestere a copilului

Buna ziua,

Momentan sunt in concediu de crestere copil, pana in decembrie 2017.

Puteti va rog sa imi spuneti daca pot sa solicit sau sa beneficiez de finantare prin Start-Up Nation in perioada in care beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului ?
De asemenea, influenteaza decizia de acordare, eu urmand sa am rol de asociat si angajat unic in noul SRL-D?
In cazul in care se obtine finantarea, stiti daca se sisteaza acordarea indemnizatiei?

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d cu asociat si angajat unic in cic stock stock Buna ziua! Pe data de 8 septembrie fiul meu implineste 2 ani, pana atunci ma aflu in concediu de crestere copil, inainte de intrarea in CIC fiind angajata. In ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa-mi infiintez o firma pentru a cere finantare ... roxanamaria25 roxanamaria25 Buna ziua, doresc sa-mi infiintez o firma pentru a cere finantare prin programul start-up nation, momentan sunt in concediu crestere copil iar la finalul ... (vezi toată discuția)
Pot sa înființez o firmă dacă sunt in maternitate? dimucosmin dimucosmin Vreau să înființez un salon de înfrumusețare, și să aplic un proiect de finanțare la proiectul Romania Start Up Nation. În momentul de fata sunt in ... (vezi toată discuția)