avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie spațiu comercial, facută de o PF, cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie spațiu comercial, facută de o PF, cu scopul închirierii

Buna ziua,

Recent am inființat o firmă, ce în acest moment nu are activitate. Vreau sa construiesc un punct de lucru, pe terenul tatălui meu, iar acea constructie sa rămâna a tatălui.

Proiectantul constructiei (este o hala metalica), mi-a spus ca nu există posibilitate legală ca o persoana fizica să poată construi un spatiu pentru comercializare. Nu va fi aprobat de Consiliul Județean.

Cu toate acestea, scopul persoanei fizice (tatăl meu). este acela de a inchiria acel spatiu, catre o societate comercială, a mea in cazul de față.

Cu alte cuvinte, exista vreo posibilitate legală ca tatal meu sa facă acea hala metalică, ca mai apoi să o poată închiria societății mele?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
GeorgeSoft, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie provizorie [cadre beton ,fundatie]pe teren inchiriat siviiu siviiu buna ziua.vreau sa inchiriez unei persoane un teren in vederea construirii unei hale din panouri metalice.datorita configuratiei terenului el este nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Stalp metalic MariusDinca MariusDinca Buna ziua, Vrea sa construiesc un stalp metalic, pe care sa montez o antena wireless pentru internet, ce autorizatii imi trebuiesc pentru a ... (vezi toată discuția)
Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)