avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp metalic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp metalic

Buna ziua,

Vrea sa construiesc un stalp metalic, pe care sa montez o antena wireless pentru internet, ce autorizatii imi trebuiesc pentru a construi acest stalp? Terenul pe care se va face constructia va fi inchiriat de mine. Am nevoie si de proiect?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 14:06, 8 Iunie 2012
Constructie este atunci cand ridicati o cladire, care trebuie declarata la impozite si taxe, pt care trebuie si autorizatii de construire. Pentru amplasarea acelui stalp, va trebuie aviz de la telefoane, gaze, lumina, sa nu existe in zona unde amplasati dvs cabluri, tevi care ar putea fi deteriorate de dvs.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz nefavorabil construire balcon ContSters64833 ContSters64833 Buna seara, In urma cu 3 luni am inaintat actele pentru construirea unui balcon parter. Dupa demersurile necesare s-a ajuns in statul avizelor. Dupa o luna ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie firma luminoasa smara_radu smara_radu Salut! Am si eu o intrebare: de ce fel de autorizatii am nevoie pentru montarea unei cruci de farmacie pe un stalp? Stie cineva sa imi spuna pe unde am de ... (vezi toată discuția)
Radiatii electromagnetice assportiva assportiva Buna ziua ! Am un teren pe care vreau sa construiesc o casa, insa el este situat vizavi de un releu GSM (de semnal). Am inteles ca aceste relee emit unde ... (vezi toată discuția)