avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! As dori sa imi spuneti care este perioada ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! As dori sa imi spuneti care este perioada in care ...

Buna ziua!
As dori sa imi spuneti care este perioada in care pot depune contestatie pentru recalcul pensie?
Am depus dosar de pensionare in data de 26.10.2020 si nu am primit acasa decizia de pensionare pana azi (13.01.2021), insa am incasat pensia pentru perioada de la data depunerii dosarului pana acum (luna ianuarie 2021).
Consider ca nu s-a calculat corect pensia si doresc sa depun contestatie. Dar nu am decizia! De asemenea, imi puteti spune daca pot cere o fisa de calcul sau ceva similar sa pot verifica corectitudinea datelor, in urma carora a fost calculat cuantumul pensiei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 13 Ianuarie 2021
Deciziile emise de casele teritoriale de pensii pot fi contestate, în termen de 45 de zile de la comunicare, la instanţa judecătorească competentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioade grupa a doua nerecunoscute dhamuraru dhamuraru Buna ziua, Ma numesc Hamuraru Daniela, am 58 ani, sunt absolventa a unei facultati tehnice in 1984 si am lucrat in perioada 20.09.1984 - 12.03.2018. In data ... (vezi toată discuția)
Perioada de contestare a deciziei de pensionare si modul in care ... JOHNVASILE JOHNVASILE PERIOADA DE CONTESTARE A DECIZIEI DE PENSIONARE SI MODUL IN CARE SE POATE FACE Dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partiala exista o prioada de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie pensionare Kyrcea Kyrcea Buna ziua. Azi am primit raspunsul negativ la decizia dosarului de pensionare. Se mai poate face contestatie sau trebuie sa merg direct in instanta ? Care este ... (vezi toată discuția)