avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez la societate care trimite angajatii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez la societate care trimite angajatii la cursuri. ...

Buna ziua, Lucrez la societate care trimite angajatii la cursuri. Intrebarea este daca angajatii care sunt concediul medical (pentru sarcina) sau concediu de odihna luat inaintea medicalului mai pot beneficia de aceste cursuri. In momentul de fata societatea refuza dreptul la aceste cursuri pe motivul ca nu se mai pot acorda pe perioada concediului.

Multumesc anticipa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 13 Ianuarie 2021
Este corecta abordarea societatii ...ori esti la munca si poti fi trimis la cursuri , ori esti in c.m. sau c.o
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna si concediu medical Doina Elena Doina Elena sunt pusa in fata unei dileme. o colega ma bombardeaza cu acuzatii de genul ca: concediul de odihna nu este afectat daca ea sta o perioada in concediul ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Efectele c.m asupra c.o ContSters93805 ContSters93805 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Pe data de 28.05 am intrat in c.o. ,iar pe data de 2.06 m-am internat pt o interventie chirurgicala si beneficiez de c.m. pana ... (vezi toată discuția)