buna seara, suntem o firma de transport marfa si ne-a oprit isctr si ne-a amendat pt.faptul ca fac transport in interiorul tarii( incarcare in RO cu descarcare tot in RO), iar noi avem remorca inchiriata din Olanda, cu nr.inmatriculare olandez......spuneau ca in baza OG27/2011 actualizata nu avem voie.....e adevarat acest lucru, intrucat eu nu stiu de asa ceva?....ajutatu-ma si indrumati-ma ce sa fac, va rog?multumesc.
OG 27/2011
Articolul 25
(1) Transportul rutier naţional contra cost se poate efectua numai cu vehicule rutiere înmatriculate în România, deţinute şi utilizate în condiţiile prezentei ordonanţe. [ link extern ]
dar capul e inmatriculat in RO...sa inteleg ca se refera si la remorca? lamuriti-ma va rog intrucat asta am citit si eu dar inteleg ca acest art.se refera la cap tractir, nicidecum la remorca....cine ma ajuta sa inteleg?
latka a scris:
OG 27/2011
Articolul 25
(1) Transportul rutier naţional contra cost se poate efectua numai cu vehicule rutiere înmatriculate în România, deţinute şi utilizate în condiţiile prezentei ordonanţe. [ link extern ]
Cabotaj
luubers
buna seara,
am o intrebare simpla: cabotajul se face cu capul tractor sau si cu remorca (pt o firma de transport romaneasca, care are cap tractor romanesc si ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu isctr
sovira
Buna ziua, sunt transportator rutier de marfuri cu sediul in Bucuresti si detin mai multe capete de tractor cu, care tractez semiremorci la o companie din ... (vezi toată discuția)