avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general avntajele unei intreprinderii individuale fata de un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

avntajele unei intreprinderii individuale fata de un srl.LA MULTI ANI ,tuturor.

Care sunt avantajele unei intreprindeirii individuale fata de un srl?.multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:07, 2 Ianuarie 2010
contabilitatea este in parti da simpla.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2009
Manuela Bernat, Consilier juridic
Pe langa contabilitatea in partida simpla un alt avantaj este ca in acest caz nu se plateste impozitul minim (asa zisul forfetar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii cadru de functionare cel mai favorabil...srl.sau? cosminnn cosminnn Buna ziua, Intentionez deschiderea unei afaceri cu domeniu de activitate al unei agentii de publicitate (DTP, pree-press, webdesign, print..etc..). Inainte ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala si srl? mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Datorita impozitarii excesive ma gandesc sa imi deschid, pe langa SRL si o Intreprindere Individuala. Am tot cautat pe internet, am citit legea, ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? DIANACIOBANU DIANACIOBANU Buna ziua! Doresc sa incep o activitate, respectiv agentie de promovare si un site prin care sa promovez si intermediez designeri vestimentari/creatiile ... (vezi toată discuția)