avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! 5 persoane mostenesc un apartament. 3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! 5 persoane mostenesc un apartament. 3 mostenitori ...

Bună ziua! 5 persoane mostenesc un apartament. 3 mostenitori doresc vanzarea apartamentului si impartirea banilor 2 nu doresc acest lucru. Ce pot face cei 3 mostenitori? Ei doresc valorificarea bunului. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:13, 15 Ianuarie 2021
Singura solutie este deschiderea unui proces in instanta pt partaj/ieșire din indiviziune,imobilul urmand a fi atribuit unuia dintre coproprietari sau celor 3 care se inteleg cu obligația de a-i despăgubi pe ceilalți doi.Ulterior cei 3 pot sa scoata imobilul la vanzare si sa imparta banii.Costurile sunt destul de mari dar dacă se împart la 3 e altceva,la finalul procesului se vor împărți la 5.Discutati cu un av,costuri durata,acte necesare,onorariu etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj proprietate cochintu cochintu buna ziua.as dori sa fiu ajutat sa aflu raspunsul corect la unele intrebari.am sa explic pe scurt situatia.exdista un apartament unde mostenitori sant ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune PP PP Buna, Am cateva intrebari referitoare la o actiune de iesire din indiviziune rezultata in urma unei succesiuni dupa bunica mea in urma careia mama mea a ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune Fratii Fratii Buna ziua, suntem trei frati care am mostenit in mod egal un apartament dupa moartea parintilor. Ceilalti doi frati sunt plecati din tara de foarte mult timp, ... (vezi toată discuția)