avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general 112 lunara cand se depune?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

112 lunara cand se depune?

112 lunara cand se face?

Buna ziua,

Cand se depune declaratia 112 lunara pentru microintreprinderi?

Am citit ca persoanele juridice platitoare de impozit pe veniturile microintreprinderilor care, in anul anterior, au avut un numar mediu de pana la 3 salariati exclusiv se depune 112 lunar...

am doua firme :una a avut 1 salariat cu norma intreaga pe tot anul 2020 si inca trei salariati cu timp partial ...este obligata la depunerea 112 lunar?...daca da de cand?
si a doua firma are doi salariati cu norma intrega ambii din care unul este din luna aprilie 2020

Care din ele trebuie sa depuna 112 lunar si de cand?....trebuie sa completez o declaratie ceva pt ANAF?.....si care este termenul de depunere a declaratiei respectiva in 2021?

multumesc

multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 lunara ionela11 ionela11 Buna ziua, Cand se depune declaratia 112 lunara pentru microintreprinderi? Am citit ca persoanele juridice platitoare de impozit pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Numar angajati 2013 pentru d112 niko79 niko79 Buna ziua! Am un SRL cu imp pe micro in 2013 si sub 100.000 CA si 5 angajati cu cate 4 ore/zi. Cum depun 112 in 2014, lunar sau trimestrial? In codul fiscal ... (vezi toată discuția)
termen-limita 25 septembrie pentru optiunea de depunere lunara a declaratiei 112  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Modelul declaratiei 112 a fost reglementat si aprobat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. ANAF a stabilit astfel cum va fi continutul formularului ... (vezi toată discuția)