avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru obținere pensie militară Bună ziua! Am 9 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru obținere pensie militară Bună ziua! Am 9 ani lucrati ...

Pentru obținere pensie militară
Bună ziua!
Am 9 ani lucrati ca militar activ in MI cu grupa 1 de muncă și am înțeles că potrivit legii pot primi pensie militară dacă provin din rezervă și am 10 ani de serviciu! Deci îmi lipsește 1 an de vechime.... Există posibilitatea de a-mi cumpăra 1 an de vechime ori vreo altă posibilitate pentru a primi pensie militară? Menționez că lucrez momentan în civilie și am vârsta de 52 de ani. Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie civila + pensie militara IstratiEvelina IstratiEvelina Buna ziua, Sunt nascut in luna iunie 1957 si am lucrat 13 ani in conditii speciale (grupa 1) la Sidex, 9 ani si 3 luni in Ministerul de Interne in conditii ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona radianachim radianachim am o vechime de 24ani,11luni si 7 zile,am lucrat 20 de ani in conditii speciale si mi-sa acordat 10 ani de grupa,deci cumulat am 34ani 11 luni si 7 zile ... (vezi toată discuția)
Varsta la care pot beneficia de pensie anticipata stanciulescuion stanciulescuion sunt nascut pe 6.01,1963,lucrez din octombrie 1982 pana in prezent,din care civil 4 ani ,1 an scoala militara de politie.1an si 8 luni armata,21 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)