avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte

Buna ziua . As dori sa deschid un outlet cu îmbrăcăminte (cu mai multe Branduri) as vrea sa le vând și in magazin și in online . Vreau sa cumpăr hainele de la un depozit din România care au certificat de conformitate .
Ați putea sa îmi Spune-ți care ar fi pașii pe care trebuie sa ii urmez ca sa fiu in regula .
Mulțumesc !
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:14, 17 Ianuarie 2021
Dacă nu aveți o firmă trebuie să o înființați. Dacă dețineți o firmă, trebuie făcută o hotărâre AGA sau o decizie a asociatului unic, după caz, prin care să înființați un punct de lucru, urmând să autorizați și activitățile pe care doriți să le desfășurați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin outlet fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin de tip outlet, magazin in care sa comercializez haine de firma . As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Deschidere outlet andreea.achimas@yahoo.com andreea.achimas@yahoo.com Buna ziua, As vrea sa deschid un magazin outlet. Va rog sa îmi spuneti care sunt pașii care trebuie parcurși și costurile aproximative ale ... (vezi toată discuția)