avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă demisionez și nu respect preavizul ce se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă demisionez și nu respect preavizul ce se poate întâmpla? ...

Dacă demisionez și nu respect preavizul ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:48, 17 Ianuarie 2021
Nerespectarea de catre salariat a termenului de preaviz atrage posibilitatea sancţionării disciplinare a acestuia de catre angajator, inclusiv prin desfacerea disciplinara a contractului individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Demisie KOVACS ELISABETA KOVACS ELISABETA Bună ziua, ce să poate întâmpla în caz că demisionarul nu respectă termenul de preaviz . Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Preaviz AlexandraBAD AlexandraBAD Ce se poate intampla daca nu respect preavizul de 15 zile? (vezi toată discuția)