avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă nu mai lucrez patronul mi a spus ca îmi da 800 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă nu mai lucrez patronul mi a spus ca îmi da 800 de Ron ...

Dacă nu mai lucrez patronul mi a spus ca îmi da 800 de Ron ca un fel de somaj Nu înțeleg ce fel de somaj
Cel mai recent răspuns: Stefania Minodora , utilizator 16:19, 17 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil se refera la "somajul tehnic".
Da ma m gândit și eu la varianta asta 1.Nu am semnat nici un fel de act 2 Am un salariu de 2600 ron în mana 3 Și șomajul tehnic se plătește 75%
acest răspuns util
Trebuia sa vi se comunice o decizie de suspendare ... insa suma este prea mica fata de salariul dvs.
Nu mi a comunicat nimic de suspendare Da știu ca salariul este prea mic Ce trebuie sa fac?
acest răspuns util
Intrebati angajatorul despre ce este vorba ...

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic....ajutor....!!!! Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G In cazul somajului tehnic, contractul individual de munca se suspenda, angajatorul plateste 75% din salariul de incadrare. Ce se plateste (CAS, SOMAJ, CASS, ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Valentin8415 Valentin8415 Buna Ziua !! Lucrez la o fabrica mase plastice, si ne-a bagat in somaj tehnic pana pe 15 aprilie...patronul a zis cand mai are nevoie de noi ne mai cheama pe ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la somaj tehnic? ron_ava ron_ava Firma sotului nu mai are sa ii dea de munca. Functioneaza inca. Sotul are dreptul la somaj tehnic? Cum sa procedeze? Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)