avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am un loc de parcare pe numele sotului. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am un loc de parcare pe numele sotului. Intre timp ...

Buna ziua! Am un loc de parcare pe numele sotului. Intre timp el a decedat. Cum procedez sa trec locul pe numele meu? mentionez ca masina, in urma succesiunii si a partajului este pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:24, 17 Ianuarie 2021
depuneti cerere la primaria de care apartineti, insotita de copie dupa actele masinii, autorizatia veche de parcare.. etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin un garaj doar in acte si acum nu stiu cum sa scap de el claudia_pop06 claudia_pop06 Buna. Am o problema daca m-ar putea ajuta cineva va rog tare mult.Prin 1996, in fata blocului unde locuiesc era un spatiu verde mare neutilizat. Acel spatiu ... (vezi toată discuția)
Abonament parcare malexionut malexionut Buna seara, Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita pentru urmatoarea intrebare. Imi pot face un abonament de parcare in apropierea blocului unde ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)