avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare drept civil

Buna ziua!

Am cumparat un teren care conform CF-ului vechi (fara schita a imobilului si fara coordontae) are 960 mp (atat e trecut si in contractul de vanzare - cumparare) iar in urma actualizarii CF-ului suprafata rezultata e de 810 mp. In cazul in care vanzatorul nu vrea sa restituie suma de bani pentru suprafata lipsa, pot renunta la cumparare si sa imi cer banii inapoi integral?

Multumesc anticipat de reaspuns!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Gabriel T., utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel T. , utilizator 09:48, 18 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare teren, va rog ajutor samy64 samy64 buna ziua va rog ajutati-ma .Mama mea a vandut un teren ingradit in suprafata de 2000mp situat in extravilanul municipiului Sighisoara la data de 08.mai .2006. ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Drept de despagubire pentru teren preluat abuziv de catre stat culincu culincu Cu sase luni in urma am cumparat o casa cu teren in Gherla, jud.Cluj. Actele de intabulare au fost incheiete pe baza unui extras de carte funciara, fara a ... (vezi toată discuția)