avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Dacă fac sesizare telefonica către ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Dacă fac sesizare telefonica către politie pentru ...

Bună ziua!
Dacă fac sesizare telefonica către politie pentru gălăgia din bloc țipete manele chestii de genul, pot rămâne anonim, sau mi-se poate "afla identitatea" de către cel pe care îl reclam.
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara , am sunat la politia locala sa sesizez ca se incalca ... AdrianJe AdrianJe Buna seara , am sunat la Politia Locala sa sesizez ca se incalca o hotarere de Consilu local , mai exact era galagie foarte mare intr-un loc de joaca dupa ... (vezi toată discuția)
Vecini chiriasi galagiosi cornelescule cornelescule Buna seara. As dori sa va întreb ce pot face cu chiriasii galagiosi care stau lânga mine, ma deranjeaza ziua si mai ales noaptea !! Au si un copil mic de doi ... (vezi toată discuția)
Salut, de aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 ... anonimanonim1 anonimanonim1 Salut, De aproximativ doi ani ma confrunt cu niste vecini (parinti+3 copii pana in 4-7 ani) care fac constant galagie (cu precadere in afara orelor de ... (vezi toată discuția)