avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vecini chiriasi galagiosi
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vecini chiriasi galagiosi

Buna seara. As dori sa va întreb ce pot face cu chiriasii galagiosi care stau lânga mine, ma deranjeaza ziua si mai ales noaptea !! Au si un copil mic de doi ani! Am facut plângeri la politie dar chiriasii nu se potolesc !! Ce altceva pot face pentru a fi dati afara din locuinta , si pentru a nu mai sta cu groaza ca iarasi au venit acasa si începe galagia , tipetele , trântituri , tropaituri !!
Cel mai recent răspuns: cornelescule , utilizator 18:36, 31 Martie 2017
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa informeze oficial proprietarul imobilului caruia sa i se impuna sa asigure ,sa impuna chiriasilor sa respecte ordinea si linistea in imobilul de locuit in comun
Am vorbit personal cu proprietara de nu stiu câte ori !! Vad ca acesti chiriasi nu înteleg traiul în comun , stau la o casa la curte comuna si suntem doar doua apartamente , unul în care locuiesc eu si sora mea mai în vârsta si unul unde stau acesti " oameni" care nu au bun simt si respect fata de vecini !! Mai nou au început sa trânteasca ceva greu în lociunta de pe la orele 22 si pâna pe la orele 24 !! Nu mai stiu cui sa cer ajutorul , politia vad ca doar vine si constata ca nu se aude nimic ?! Am uitat sa va spun , chiriasii când aud ca ies afara sa astept politia atunci se opresc din facut galagie !! Dupace pleaca politia atunci o iau de la capat !! I-am înregistrat cu telefonul meu de la mine din apartament, nu stiu daca este proba solida pentru a cere evacuarea lor la politie sau la tribunal ?! Nici nu stiu cât mar costa un proces , sunt pensionat pe caz de boala cu drept de munca de 4 ore ! Daca stiti sau ma puteti sfatui cum sa scapam de acesti chiriasi care ne fac viata grea de anul trecut din octombrie pâna în ziua de azi eu v-as ramâne recunoscator toata viata !! Va multumesc frumos !!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. ... Benjoo Benjoo Scandal si probleme cu vecini, chiriasi care au copii galagiosi. Ce se poate face? De cateva luni, in bloc s-a mutat cineva care are doi copii (cam in jur de ... (vezi toată discuția)
Salutare! am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii ... B.alb B.alb Salutare! Am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii din blocul în care locuiesc face zgomot non-stop, indiferent de ora sau dacă e zi ori ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)