avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare! Am o situație ceva mai delicata.. unul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare! Am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii ...

Salutare! Am o situație ceva mai delicata.. unul dintre chiriașii din blocul în care locuiesc face zgomot non-stop, indiferent de ora sau dacă e zi ori noapte. Petreceri, țipete, bubuituri, etc. La un moment dat am chemat politia, insa nu s-a întâmplat nimic. Mai apoi am mers personal la usa si l-am rugat frumos sa încerce sa nu mai facă atat de multa gălăgie. M-am lovit de un val de indolență atat din partea lui cat si din partea soției acestuia. Ulterior acestei întâmplări mi-au trimis politia la usa sub pretextul ca i-am deranjat noaptea. (Desi ei deranjau un bloc întreg la ora 1 noaptea) Întrebarea mea este, întrucât politia a spus ca nu are cum sa rezolve situația, care este metoda legala prin care îl pot obliga pe respectivul om sa se potolească?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 11 Noiembrie 2022
Nu exista alta metoda legala. Trebui sa faceti reclamatie scrisa si inregistrata la politie. Pe vorbe nu merge. Daca politia da amenzi de mai multe ori si respectivii nu se potolesc, abia atunci se poate initia o actiune in instanta :
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2022
latka, moderator
Staruiti la nivelul sectiei d epolitie,eventual sesizati oficial conducerea unitatii
Incercati sa contactati proprietarul imobilului sa impuna chiriasului sa respecte legea in vigoare si normele de convietuire in comun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)