avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O persoana aflata in prelungire peste varsta minima de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O persoana aflata in prelungire peste varsta minima de pensionare ...

O persoana aflata in prelungire peste varsta minima de pensionare mai poate ocupa functia de director de scoala?
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 14:11, 19 Ianuarie 2021
In opinia mea , nu mai poate ocupa o astfel de functie.

METODOLOGIE din 2 aprilie 2020
de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic

art. 2
La concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare și de director al casei corpului didactic poate candida personalul didactic care îndeplinește, cumulativ, următoarele condiții:
...
i) la data susținerii concursului nu îndeplinește condițiile legale de pensionare, luând în calcul limita de vârstă și stagiul de cotizare;
....
Doar in scolile private, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metodologia concursului de director-nedumerire negruvoda72 negruvoda72 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum interpretati acest text din \"Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea functiei de director de scoala ady7tinu ady7tinu Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu ordinul MENCS 5080/31.08.2016 privind organizarea si desfasurarea concursului pentru ocuparea functiilor de ... (vezi toată discuția)
Numire in functie vlad_vlad08 vlad_vlad08 O persoana a candidat in 2006 la concursul pentru ocuparea functiei de director la o unitate scolara. A mai avut un contracandidat care a obtinut un punctaj ... (vezi toată discuția)