avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, am avut un proces civil, la sfarsitul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, am avut un proces civil, la sfarsitul lunii am primit ...

Buna seara,
am avut un proces civil, la sfarsitul lunii noiembrie am primit hotararea. Au trecut aproape doua luni si nu am primit sentinta. E normal asa ceva? Sentinta apare intai pe portal si dupa prin posta, impreuna sau nu are legatura? intreb ptr ca nu as vrea sa se fii pierdut si sa pierd la randul meu posibilitatea de apel.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Greeneyes01, utilizator
Cel mai recent răspuns: Greeneyes01 , utilizator 21:22, 18 Ianuarie 2021
Redactarea hotararilor dureaza luni de zile. Sunati la arhiva odata pe luna sa verificati daca s-a redactat, daca aveti dubii ca nu ati primit-o.
În ultimii ani s devenit o regulă că hotărârile să se motiveze în minim 2,-,3 luni..
Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și ... reliana reliana Bună seara! Vă rog, nu am cunoștințe de specialitate și vă cer sprijinul în a afla explicațiile pentru o anumită problemă. Dosar civil. Prima ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Caile de atac si comunicarea hotararilor civile Nătăfleț Nătăfleț Buna ziua, Situatia: Reclamant in proces de divort cu minori. (fond) Am facut apel, a fost respins ca nefondat in noiembrie 2019. (fara motivare) Mai ... (vezi toată discuția)