avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Sunt in posesia unui titlu de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Sunt in posesia unui titlu de proprietate emis de ...

Buna seara,
Sunt in posesia unui titlu de proprietate emis de o primarie din jud.Olt.Titlul de proprietate este emis in data de 17.06.2003,Cetateana x ,mostenitoarea defunctului y este decedata din anul 1994.Acest titlu de proprietate este valabil?
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
Gabi Stoica, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenitori din titlu de proprietate danieladumitrescu77 danieladumitrescu77 In anul 1993, in baza legii 18/1991 a fost emis un titlu de proprietate in care au fost trecuti 9 mostenitori ai proprietarei defuncte, care erau in viata la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am următoarea situație . pe titlul de proprietate ... YoAlle YoAlle Buna seara, Am următoarea situație . Pe titlul de proprietate eliberat în 1991 scrie : cetățenii x și y moștenitorii defunctului z. ... (vezi toată discuția)
Refuz demarare obtinere certificat de mostenitor razv42 razv42 Buna ziua! Bunicul meu a cumparat un teren in baza unui contract de vanzare cumparare in anii 90 si ceva. Anul trecut am reusit sa obtinem titlul de ... (vezi toată discuția)