avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare sistem de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare sistem de pensii

Am 64 ani, sunt pensionar militar din 2011, in condițiile Legii 263/2010, cu vechime 20 ani in MApN si 10 ani in economie. La împlinirea vârstei de 65 de ani, pot solicita trecerea pensiei din sistemul MApN in sistemul public de pensii? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2021
cristel padurean, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristel padurean , utilizator 16:17, 12 Februarie 2021
Imposibil de raspuns la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)